fbpx
Želite li isprobati naš alat?

Pretražite našu stranicu

1 TiD5 TiD8 TiD

TiD-extra je generalni distributer Milwaukee alata za teške uvjete rada u industriji i obrtništvu. Osnovani smo 1993. godine i sve do danas težimo unaprjeđenju proizvodnog procesa kupaca. Milwaukee je vodeći brend profesionalnog alata u svijetu pa tako i TiD-extra nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda te podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

Milwaukee je američka tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom profesionalnih, visokokvalitetnih alata raznih namjena. Njihovi žični i bežični alati kao što su bušilice, stezači, račne, pile, razni pribor te sve vrste zaštitne opreme među najboljima su u svijetu.

Još od osnutka, glavni cilj Milwaukee branda je proizvodnja alata koji će po svemu odstupati, čije će inovacije promijeniti svijet i olakšati poslovanje milijunima. Milwaukee se ističe još jednom karakteristikom, temelj inovacija i razvoja baziraju na praćenju potreba i zahtjava profesionalnih korisnika.

U svom proizvodom asortimanu Milwaukee nudi širok izbor akumulatorskih i električnih alata, pribora i ručnih alata za profesionalne korisnike širom svijeta. Milwaukee alate možemo opisati kao kompaktne, snažne, izdržljive i dugotrajne alate koji nude inovativna rješenja s izuzetnom vrijednošću.

  9 TiD 10 TiD 12 TiD

Konstantnim ulaganjem neprestano rastemo, širimo se i težimo napretku. Predanost i edukacija naših djelatnika omogućuje nam neprestano uvođenje novih proizvoda čime našu uslugu želimo podići na još višu razinu kako bismo se što više približiti profesionalcima i olakšali im poslovanje.

Baš kao i Milwaukee, TiD-extra posebnu pozornost pridaje akumulatorskim alatima i oslanja se na njihove prednosti. Odlučili smo iskoristiti inovativna rješenja koje Milwaukee nudi te korisnicima približiti akumulatorske alate koji u potpunosti zamjenjuju one žične, a uz to nude i brojne druge prednosti kao što su mobilnost, male dimenzije, praktičnost, sigurnost i mala masa. 

Našim korisnicima omogućavamo korištenje najnaprednijih tehnologija i novih rješenja koja čine razliku. Vjerujemo da smo u našem dosadašnjem poslovanju uspjeli istaknuti premium kvalitetu, jer slogan pod kojim Milwaukee proizvodi alate - Nothing but heavy duty - jamči profesionalcima da će uz Milwaukee alat moći obaviti svaki posao.

Iako je Milwaukee u današnje vrijeme prepoznat kao premium brend akumulatorskog alata, želimo kupcima predočiti da Milwaukee osim toga proizvodi i ručni alat, pribor te opremu vrhunske kvalitete. Rješenja koje nudimo profesionalcima ne odnose se samo na korištenje alata, već cjelokupnu organizaciju posla.

Osim prodaje i profesionalnih konzultacija i prijedloga kod kupnje, svim kupcima osigurali smo cjelokupnu servisnu podršku putem našeg servisa certificiranog od strane proizvođača. Cilj nam je za svakog kupca odraditi visokokvalitetni servis u što kraćem vremenu od samo nekoliko sati.

Nudimo vam pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda te optimizaciji troškova i kvalitete odabirom samog proizvoda.

Milwaukee tool TiDexta3

Naše informacije

TiD-extra d.o.o.
Veleprodaja: Globetka 6, Čakovec Tel: +385 40 543 991 Tel: + 385 40 544 514 e-mail: [email protected]

Servis: Slatine 6, Mursko Središće Tel: +385 40 544 542  Financije: +385 40 544 515 e-mail: [email protected]

Upisan u registarski sud u Varaždinu rješenjem broj: Tt-95/2013-2\n

Osn. kapital: 50500,00 kn

Uprava: T.Fučko, D.Jurinić, D.Toplek

OIB: 95460557222

VAT: HR95460557222 MBS: 0525928

 f  y  g  INSTAGRAM

Transakcijski računi:
Zagrebačka banka: IBAN HR58 2360000 1101217628
Splitska banka: IBAN HR73 2330003 1153525396

PRIJAVITE SE ZA PRIMANJE NEWSLETTERA
 

Molimo potvrdite da pristajete na primanje novosti i poslovnih obavijesti putem:

 

 

 

 Energetska obnova zgrade gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. na adresi Slatine 6, Mursko Središće

EU fondovi

 

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. kroz unaprijeđenje informacijske i komunikacijske tehnologije

EU fondovi