fbpx
Želite li isprobati naš alat?

Pretražite našu stranicu

O nama

 

 4

TiD-extra nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda, te nudi podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

Kontaktirajte nas

images  Slatine 6, Mursko Središće, 40315 Hrvatska

download+385 (0)40 544 541

download +385 (0)40 544 542

images [email protected]

 

Saznajte više o nama

Pomoći ćemo Vam da postignete uspjeh u vašem poslovanju Od osnutka 1993. godine glavni je cilj tvrtke unaprijediti proizvodni proces naših kupaca. U svakom trenutku spremni smo ispuniti Vaše zahtjeve zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u tehničku opremu, stalnu edukaciju i odgovorni pristup.
  • Više od 20 godina iskustva
  • Kontinuirane prezentacije proizvoda
  • Kontinuirano ispitivanje
  • Kontinuirano testiranje
  • Servis i podrška
  • Dugoročno partnerstvo
  • Stalno usavršavanje
  • Namjenski proizvodni proces
  • Profesionalnost i odgovornost
  • Povjerenje i odgovorno

 
 
 
 
 

Testirajte naše iskustvo

Nudimo veliki izbor proizvoda za Vas i Vašu tvrtku

1 TiD5 TiD8 TiD

TiD-extra je generalni distributer Milwaukee alata za teške uvjete rada u industriji i obrtništvu. Osnovani smo 1993. godine i sve do danas težimo unaprjeđenju proizvodnog procesa kupaca. Milwaukee je vodeći brend profesionalnog alata u svijetu pa tako i TiD-extra nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda te podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

Milwaukee je američka tvrtka koja se bavi razvojem, proizvodnjom i distribucijom profesionalnih, visokokvalitetnih alata raznih namjena. Njihovi žični i bežični alati kao što su bušilice, stezači, račne, pile, razni pribor te sve vrste zaštitne opreme među najboljima su u svijetu.

Još od osnutka, glavni cilj Milwaukee branda je proizvodnja alata koji će po svemu odstupati, čije će inovacije promijeniti svijet i olakšati poslovanje milijunima. Milwaukee se ističe još jednom karakteristikom, temelj inovacija i razvoja baziraju na praćenju potreba i zahtjava profesionalnih korisnika.

U svom proizvodom asortimanu Milwaukee nudi širok izbor akumulatorskih i električnih alata, pribora i ručnih alata za profesionalne korisnike širom svijeta. Milwaukee alate možemo opisati kao kompaktne, snažne, izdržljive i dugotrajne alate koji nude inovativna rješenja s izuzetnom vrijednošću.

  9 TiD 10 TiD 12 TiD

Konstantnim ulaganjem neprestano rastemo, širimo se i težimo napretku. Predanost i edukacija naših djelatnika omogućuje nam neprestano uvođenje novih proizvoda čime našu uslugu želimo podići na još višu razinu kako bismo se što više približiti profesionalcima i olakšali im poslovanje.

Baš kao i Milwaukee, TiD-extra posebnu pozornost pridaje akumulatorskim alatima i oslanja se na njihove prednosti. Odlučili smo iskoristiti inovativna rješenja koje Milwaukee nudi te korisnicima približiti akumulatorske alate koji u potpunosti zamjenjuju one žične, a uz to nude i brojne druge prednosti kao što su mobilnost, male dimenzije, praktičnost, sigurnost i mala masa. 

Našim korisnicima omogućavamo korištenje najnaprednijih tehnologija i novih rješenja koja čine razliku. Vjerujemo da smo u našem dosadašnjem poslovanju uspjeli istaknuti premium kvalitetu, jer slogan pod kojim Milwaukee proizvodi alate - Nothing but heavy duty - jamči profesionalcima da će uz Milwaukee alat moći obaviti svaki posao.

Iako je Milwaukee u današnje vrijeme prepoznat kao premium brend akumulatorskog alata, želimo kupcima predočiti da Milwaukee osim toga proizvodi i ručni alat, pribor te opremu vrhunske kvalitete. Rješenja koje nudimo profesionalcima ne odnose se samo na korištenje alata, već cjelokupnu organizaciju posla.

Osim prodaje i profesionalnih konzultacija i prijedloga kod kupnje, svim kupcima osigurali smo cjelokupnu servisnu podršku putem našeg servisa certificiranog od strane proizvođača. Cilj nam je za svakog kupca odraditi visokokvalitetni servis u što kraćem vremenu od samo nekoliko sati.

Nudimo vam pomoć pri preciznom izboru traženog proizvoda te optimizaciji troškova i kvalitete odabirom samog proizvoda.

Milwaukee tool TiDexta3

Naša tvrtka je izgrađena s iskustvom, prijateljstvom i stručnošću

Naše informacije

TiD-extra d.o.o.

HR 40315 Mursko Središće, Slatine 6, p.p. 9

Tel: +385 40 543 991 Komercijala: + 385 40 544 514 Financije: + 385 40 544 515 Fax: +385 40 544 542

Upisan u registarski sud u Varaždinu rješenjem broj: Tt-95/2013-2\n

Osn. kapital: 50500,00 kn

Uprava: T.Fučko, D.Jurinić, D.Toplek

OIB: 95460557222

VAT: HR95460557222 MBS: 0525928

 f  y  g  INSTAGRAM

Transakcijski računi:
Zagrebačka banka: IBAN HR58 2360000 1101217628
Splitska banka: IBAN HR73 2330003 1153525396

PRIJAVITE SE ZA PRIMANJE NEWSLETTERA
 

Molimo potvrdite da pristajete na primanje novosti i poslovnih obavijesti putem:

 

 

 

 Energetska obnova zgrade gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. na adresi Slatine 6, Mursko Središće

EU fondovi

 

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. kroz unaprijeđenje informacijske i komunikacijske tehnologije

EU fondovi