fbpx
Kontaktirajte nas

Pretražite našu stranicu

O nama

 

 4

TiD-extra je generalni distributer Milwaukee alata za teške uvjete rada u industriji i obrtništvu. Osnovani smo 1993. godine i sve do danas težimo unaprjeđenju proizvodnog procesa kupaca. Milwaukee je vodeći brend profesionalnog alata u svijetu pa tako i TiD-extra nudi inovativna i korisna rješenja kroz prodaju širokog asortimana proizvoda te podršku pri preciznom izboru traženog proizvoda od pravovremene isporuke do mjesta njegove primjene.

Kontaktirajte nas

418A2040                       servis 5
 Veleprodaja                       Servis 
 Globetka 6, Čakovec                       Slatine 6, Mursko Središće 

 040/543991

                      040/544 542
 [email protected]                       [email protected] 
 

Saznajte više o nama

Pomoći ćemo Vam da postignete uspjeh u vašem poslovanju Od osnutka 1993. godine glavni je cilj tvrtke unaprijediti proizvodni proces naših kupaca. U svakom trenutku spremni smo ispuniti Vaše zahtjeve zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u tehničku opremu, stalnu edukaciju i odgovorni pristup.
  • Više od 20 godina iskustva
  • Kontinuirane prezentacije proizvoda
  • Kontinuirano ispitivanje
  • Kontinuirano testiranje
  • Servis i podrška
  • Dugoročno partnerstvo
  • Stalno usavršavanje
  • Namjenski proizvodni proces
  • Profesionalnost i odgovornost
  • Povjerenje i odgovorno

 
 
 
 
 

Testirajte naše iskustvo

Nudimo veliki izbor proizvoda za Vas i Vašu tvrtku

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. kroz unaprijeđenje informacijske i komunikacijske tehnologije

EU fondovi

Naziv projekta: 

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. kroz unaprijeđenje informacijske i komunikacijske tehnologije

EU logo 1 374x186

Servis1 Servis3

Kratki opis:

Središnji problem koji se nastoji riješiti ovim projektnim prijedlogom jest nedostatak adekvatne informacijsko komunikacijske tehnologije koja koči Društvo u pružanju kvalitetnih usluga servisa,popravaka,servisne podrške te usluge defektaže i otklanjanja kvarova te samim time onemogućuje rast konkurentnosti i učinkovitosti društva na tržištu rada.

Ovaj projekt dizajnirani je vodeći računa prvenstveno o ciljnim skupinama, ali i u skladu s OPKK, PO 3 „Poslovna konkurentnost“, IP 3d – „Podupiranje kapaciteta MSP-ova za rast na regionalnim, nacionalnim i međunarodnim tržištima i uključivanje u inovacijske procese“, SC 3d1 – „Poboljšani razvoj i rast MSP-ova na domaćem i stranim tržištima“.

Cilj projekta je ulaganjem u informacijsko komunikacijsku tehnologiju povećati konkurentnost i učinkovitost Društva što će se očitovati kroz povećanje poslovnih prihoda od prodaje u području obavljanja usluge za minimalno 30% u odnosu na pokazatelje iz 2017.g.

U posljednjih godina,težište poslovanja Društva je u obavljanju usluge servisa, servisne podrške, popravaka, detekcije i otklanjanja kvarova (dalje: servis), a poslovne aktivnosti  usmjerene su na povećanje konkurentnosti i učinkovitosti Društva u tom segmentu poslovanja.

Kako bi se riješio središnji problem, Društvo će bespovratna sredstva uložiti u nabavu IK tehnologije. Aktivnosti koje će se provoditi u okviru projekta su vezane za središnji problem, ali i pojedinačne probleme koji utječu i proizlaze iz središnjeg problema.

Sukladno glavnom projektu, predviđena je realizacija sljedećih mjera:

1. Nabava nove, modernizirane i poslovanju prilagođenje računalne opreme

2.  Nabava vlastitog servera do pune funckionalnosti istog

3. Nadogradnja poslovnog informatičkog programa

4. Nabava bar kod tehnologije

Ciljevi i očekivani rezultati projekta:

Cilj projekta je ulaganjem u informacijsko komunikacijsku tehnologiju povećati konkurentnost i učinkovitost Društva što će se očitovati kroz povećanje poslovnih prihoda od prodaje u području obavljanja usluge za minimalno 30% u odnosu na pokazatelje iz 2017.g.

Prema svemu prethodno navedenome, razvidno je kako će se ulaganjima u okviru projekta omogućit optimiziranje poslovnih procesa, integriranje poslovnih funkcija, pridonijeti učinkovitoj organizaciji rada, poboljšanju interakcije s kupcima i dobavljačima  te poboljšanju tržišnog položaja.

ulaganja u okviru projektnog prijedloga doprinose integraciji i povezivanju poslovnih funkcija i poslovnih procesa Društva jer svako ulaganje rješava problematiku upravljanja u više poslovnih procesa s obzirom da su svi procesi usko povezani. Zadovoljenjem osnovnih preduvjeta za upravljanje jednim poslovnim procesom direktno se i proporcionalno utječe na drugi poslovni proces, a usklađenost, učinkovitost i efikasnost svih poslovnih procesa Društva utječe na kompletnu financijsku sliku i pokazatelje Društva u cjelini. 

Ukupna vrijednost projekta i iznos sufinanciranja EU:

Vrijednost projekta Europski strukturni i investicijski fondovi je 469.960,00 kn. Iznos EU sufinanciranja: 277.207,27 kn

Razdoblje na koje se odnosi provođenja projekta Europskih strukturnih i investicijskih fondova je od 30.11.2019 do 30.12.2020

Europski strukturni i investicijski fondovi 1

www.strukturnifondovi.hr

Naša tvrtka je izgrađena s iskustvom, prijateljstvom i stručnošću

Naše informacije

TiD-extra d.o.o.

Veleprodaja: Globetka 6, Čakovec Tel: +385 40 543 991 Tel: + 385 40 544 514 e-mail: [email protected]

Servis: Slatine 6, Mursko Središće Tel: +385 40 544 542  Financije: +385 40 544 515 e-mail: [email protected]

Upisan u registarski sud u Varaždinu rješenjem broj: Tt-95/2013-2\n

Osn. kapital: 50500,00 kn

Uprava: T.Fučko, D.Jurinić, D.Toplek

OIB: 95460557222

VAT: HR95460557222 MBS: 0525928

 f  y  g  INSTAGRAM

Transakcijski računi:
Zagrebačka banka: IBAN HR58 2360000 1101217628
Splitska banka: IBAN HR73 2330003 1153525396

PRIJAVITE SE ZA PRIMANJE NEWSLETTERA
 

Molimo potvrdite da pristajete na primanje novosti i poslovnih obavijesti putem:

 

 

 

 Energetska obnova zgrade gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. na adresi Slatine 6, Mursko Središće

EU fondovi

 

Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti gospodarskog subjekta TiD-extra d.o.o. kroz unaprijeđenje informacijske i komunikacijske tehnologije

EU fondovi